Hubsan har sendt en ny variant af den populære Hubsan X4 på markedet. Denne gang er der tale om ganske små ændringer men alligevel ikke uinteressante.

Den nye Hubsan H108 er baseret på H107L. De grundlæggende komponenter, som motorer og styring/print er identiske med dem fra forgængeren. Derfor har det nye familiemedlem også præcis de samme fantastiske flyve egenskaber, og fede funktioner.

Hubsan H108 i ny frisk farve

Den nye mini quadcopter fra Hubsan, kommer i farven orange. De bagerste propeller er ligeledes orange, imens de forreste propeller samt fødderne er hvide.

Hubsan H108 - Ny fræk farve

Hubsan H108 Mini quadcopter

 

 

Ikke kun en fryd for øjet

Udover at den nye farve klæder Hubsan H108 rigtig godt, er den også super praktisk. Den tidligere sorte variant af H107L kunne være svær at få øje på, hvis man udnytter senderens gode rækkevidde og flyver den ud på 50 meters afstand. Den nye orange er derimod let at “fange”.

Tilbehør med i købet

Udover det nye sexede look, kommer Hubsan H108 også med mere tilbehør. I standard pakken får man hele 2 sæt ekstra propeller og et ekstra sæt sorte fødder.

Hubshop føre et bredt udvalg af Hubsan quadcoptere og tilbehør dertil. Her kan du også købe Hubsan H108.

3 kommentarer til Hubsan H108 >> Årets første nyhed fra Hubsan
 1. hvornår kommer HD versionen af den ud ? :))

  • Søren Petersen 22. januar 2015 kl 12:51 Svar

   Hej Lucas,

   H108 er specielt designet til det danske marked og kan, så vidt jeg er orienteret, ikke købes i andre lande. Det samme er i øvrigt gældende for Hubsan Spider Edition og den lyseblå H107L.
   Jeg har endnu ikke set specielt designede H107C (kamera-model), men dermed ikke sagt at det ikke kommer på et tidspunkt 🙂

   Jeg kan i øvrigt fortælle dig at Hubsan arbejder på nye forbedrede udgaver af både H107L, H107C og H107D som muligvis kommer på markedet til sommer. Der vil snarest komme et indlæg om de nye modeller her på siden.

 2. Jeg gle6der mig til at se hvad du har valgt :DMen Sarah, jeg tvivler pe5 at Decadant ste5r bag dseginet pe5 den store taske Jeg har ihvertfald arvet en fra min bedstemor som er over 30 e5r gammel, se5 jeg tror ne6rmere vi, be5de i Bianco og Decadants tilfe6lde, taler om redesign af tasken 🙂 I f8vrigt lavede Onlys Object ogse5 se5dan en for 5 e5r siden 🙂


[top]

Opret kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *