Hubsan X4 H107L er måske markedets bedste quadcopter – ihvertfald hvis man tager prisen i betragtning.
Nogen vil måske tænke “er det virkeligt alt” når kassen åbnes og man ser den lille “bille” for første gang.
Men tror mig, når den første testflyvning er overstået vil begejstringen ingen ende tage.

Hubsan X4 H107L med forbedret gyro

Hubsan X4 har gyro og avanceret sender

Helikopteren er udstyret med en 6-akset gyro som gør X4 ekstrem stabil i luften. På trods af den beskedne størrelse, kan X4 uden problemer flyve i let vind.

X4 leveres med en 4-kanals sender, som indeholder adskillelige indstillings muligheder. Alle 4 kanaler kan trimmes, så X4 står helt stabilt i luften. Derudover kan følsomheden justeres efterhånden som man får erfaring med maskineriet.

Hubsan

Sidst men ikke mindst kan man sætte X4 i “expert mode”, hvilket gør den ekstrem følsom. I “expert mode” kan X4 flyves med meget høj hastighed og samtidig for man muligheden for at lave loops i alle retninger.

Indendørs flyning med Hubsan X4

Skulle det blæse for meget kan den fjernstyret helikopter sagtens anvendes indendøre.
Flyver man indendøre, kan man med stor fordel monterer en beskyttelsesring omkring Hubsan X4’s propeller. Beskyttelsesringen sikre at propellerne ikke tager skade i tilfælde af at man rammer en væg eller lignende.
Samtidig beskytter ringen personer og dyr hvis de skulle blive ramt af den lille drone.

Reservedele kan købes til Hubsan X4

Skulle uheldet være ude, og din quadrocopter bliver udsat for en lidt for hård landing, skal du ikke fortvivle….

propeller H107
Alle dele kan købes som reservedele, og endda til fornuftige priser. Der følger et ekstra sæt propeller med helikopteren, men propellerne slides og skulle en propel ryge af under et styrt, kan den være svær at finde igen. Det kan derfor anbefales at købe et par ekstra sæt propeller.
Udover standard reservedele, kan der også skaffes tilbehør så som batterier med højere kapacitet.

Køb Hubsan X4 H107L hos Hubshop.dk her

En robust lille sag

Hubsan X4 H107 er utrolig robust. “Benene” er konstrueret med en overdel og en underdel. I tilfælde af et voldsom styrt, kan overdelen og underdelen “klikke” fra hinanden og dette gør “benene” meget fleksible og på den måde undgås brud. Efter styrt kan benenes overdel og underdel nemt klikkes sammen igen. Smart!!!

Videoen her under viser hvor robust og stærk X4 er…..

1 kommentar til Hubsan X4 H107L – lille og vågen quadcopter
  1. […] Hubsan X4 fjernstyret quad copter eller drone som nogle vil kalde den, er indenfor kort tid blevet rigtig populær. Den ser ikke ud af meget når man pakker pakker den ud af kassen, men man bliver hurtigt overrasket over hvor meget den lille fyr kan tilbyde. Hubsan X4  er utrolig sjov at flyde med og det skyldes hovedsagligt den solide opbygning og den indbyggede 6-axis Gyro der giver en fantastisk stabil flyvning. Hubsan x4 tilbyder mange indstillingsmuligheder som gør at den er ikke bliver kedelig at flyve med. Fra fjernbetjeningen kan du skifte til Expert mode mens du flyver, og wupti så blive din Hubsan meget agresiv! Du kan nu lave loops ved at lave en hurtig kontrastyring og du flyve meget hurtig! Den sidste nye Hubsan X4 har LED lys som gør du kan flyve i mørke, samt opdateret elektronik som øger stabiliteten. Til Hubsan X4 følger der en lækker 2.4GHz sender med LCD display med, som du nemt kan indstille Hubsan X4 med til de instillinger som passer dig bedst. Hubsan X4 leveres samlet og klar til at flyve inkl. 2.4GHz sender, USB oplader og en batteripakke – der skal blot sættes 4 x AAA batterier til kontrollen. En af de store fordele ved Hubsan X4 er at du kan købe alle reserve dele i løs salg så som batteri, motor, krop, propeller mm. Selvom Hubsan X4 er meget robust og holdbar, er det altid rart at vide du hurtig kan komme i luften igen, hvis uheldet er ude og din Hubsan går i stykker. […]


[top]

Opret kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *