Hubsan har nu opgraderet modellen Hubsan X4 H107C til en udgave med HD kamera, hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til det 0,2 Megapixel kamera der sidder i den “gamle” model.

Hubsan X4 HD

Hubsan X4 HD – med 2MP kamera

Optagelserne sker på et Micro SD kort som sidder i kroppen af quadcopteren. Optagelserne startes ved først at tilslutte strømmen til Hubsan X4 HD og efterfølgende trykke på den lille “record-knap”. Kameraet optager på SD-kortet indtil man igen trykker på knappen, eller indtil batteriet frakobles.

Resten af multirotor helikopteren er identisk med 1. udgave, hvilket betyder at reservedele og tilbehør passer på den nye version og også betyder at den har samme sjove flyveegenskaber.

Køb den lille populære kamera quadcopter hos www.hubshop.dk

Her kan du se et eksempel på de mange muligheder der er med Hubsan X4 HD – H107C

6 kommentarer til Hubsan X4 HD – Tag skarpere billeder
 1. Hej

  Kommer X4 med HD-kamera også som kan bruges med den nuværende LCD-skærm monitor der pt. bruges til den nuværende FPV version ?

  Har pt tre x4 – den sidste jeg lige har købt er en FPV med LCD-skærm monitor.

  Med venlig hilsen Andy Christiansen

  • Søren Petersen 9. marts 2014 kl 16:28 Svar

   Hej Andy,
   Tak for din henvendelse.
   Jeg ved endnu ikke hvorvidt FPV modellen kommer med det opgraderede kamera, men det ville da være nærliggende.
   Jeg har endnu ikke set den nogen steder, men vi holder et vågent øje med den 🙂

   Søren
   Hubsan.dk

 2. hej er der et sted man kan købe en skal til en hubsan X4 Hd model. under første flyvetur valgte jeg så at styrte med den og smadre skalen der holder den ene router

 3. Hej, jeg kan ikke finde ud af hvordan man får den til at optage, jeg blive glad hvis nogen fortalte hvordan man gøre 🙂

  Tak på forhånd

  • Hej Deniz. Efter du har tilsluttet batteriet, skal du trykke på den lille sorte knap på quadcopterens “mave”. Samme knap bruges til at afslutte optagelsen.


[top]

Opret kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *