Sker der endeligt noget på Hubsan Pro fronten???

Vi har nu efterhånden længe gået og holdt vejret, og ventet på at den nye semi-professionelle quadcopter fra Hubsan skal blive frigivet.
Det vi tidligere har hørt er, at den skulle komme på markedet i foråret og de seneste rygter lyd på: ”i løbet af April”.

Ny video…

Nu er der dukket en ny video op (se den herunder), som angiveligt skulle være den nye Hubsan X4 Pro. Videoen viser kun natteflyvning med dronen, og det er derfor svært at se detaljer. Men det tyder trods alt på at der er gang i noget fra Hubsans side.

Der har længe været talt om hvorvidt dette nye produkt fra Hubsan vil blive en reel konkurrent til den populære DJI Phantom, men med de informationer (rygter) det er lykkedes os at få indtil videre, er der noget der tyder på der er noget om snakken.

Lang batterilevetid

Ikke mindst den forventede lange batterilevetid, er noget som mange DJI brugere sukker efter. Dronen skulle efter sigende være udstyret med et 5300 mAh batteri, som angiveligt skulle give op imod 30 minutters flyvetid på en opladning.
Derudover er Hubsan Pro forberedt for Gopro og 5,8 Ghz FPV, og har indbygget LCD skærm i senderen.

Vi glæder os til at finde ud af mere…..

2 kommentarer til Nyt om Hubsan Pro
  1. De har efter hånden trukket spændingen ud længe, så vi må dælme håbe den kan leve op til forventningerne når den kommer! Hvis de specifikationer holder stik bliver den helt sikkert årets bedste gave (til mig selv) 🙂 Ved man mere om hvad prisen kommer til at ligge på?

    • Søren Petersen 3. april 2014 kl 6:17 Svar

      Der har været mange rygter vedr. prisen. Alt lige fra 500$ og opefter (uden Gopro selvfølgelig)
      Vi har desværre ikke noget konkret omkring prisen i nu, men vi holder øjne og øre åbne…


[top]

Opret kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *